Close sidebar
Close sidebar

Dana Budeanu a transmis dacă se va vaccina sau nu împotriva coronavirus. Răspunsul ferm al stilistei

Dana Budeanu a transmis, în direct la TV, dacă este de acord să se vaccineze sau nu împotriva Sars-cov-2. Răspunsul stilistei i-a uimit pe mulți.

Georgiana Balaban,

Dana Budeanu despre vaccinarea coronavirus. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dana Budeau a declarat în cadrul unei emisiuni TV de la Antena 3 dacă se va vaccina sau nu împotriva COVID-19. Ea este cunoscută și pentru părerile pe care le are asupra măsurilor restrictive luate de oficiali. Creatoarea de modă a transmis clar și răspicat că nu se va vaccina.

Citeste si: VIDEO| Dana Budeanu, vizată de un dosar penal

Răspunsul oficial al Danei Budeau asupra vaccinări împotriva coronavirus

„Cum să mă vaccinez? Nu, normal! Păi de ce să mă vaccinez? Nu am nimic, sunt sănătoasă tun, oi avea şi anticorpii ăia. Nu sunt antivaccinistă, eu mi-am vaccinat copiii, după schema obligatorie, n-am nicio problemă. Sunt deschisă.

Nu spun să nu se vaccineze nimeni, Doamne fereşte! Dar eu nu ma vaccinez. Sunt un om extrem de sănătos, n-am răcit în 21 de ani. Mă tratez cum mă tratez, treaba mea. Pentru ce să mă vaccinez? Sunt un om care a călătorit tot anul 2020, fără mască. Dacă stai la bussines în avion stai fără mască, dacă stai la economic cu săracii, stai cu mască, obligatoriu.

Cine mă contrazice despre asta, ori e prost ori minte. Am avut o experienţă. Cu copiii am stat cu mască, mi-am dat-o jos, cu avertismente.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Teo Trandafir, comentariu neaşteptat despre Dana Budeanu: "Prețuiesc doar lucrurile cărora nu le pot da foc" VIDEO

Dana Budeanu nu se vaccinează împotriva covid-19. [Sursa foto: google]

Tu nu poţi să-mi spui tu mie că-mi dau masca jos, stau o oră jumate, mănânc, beau şi apoi o pun la loc, cu toţi în avion.

În ora aia jumate nu am luat virusul?

Sunt un om sănătos, mă îngrijesc, nu sunt un pericol. Suntem catalogaţi dacă te vaccinezi sau nu. Nu ai voie să spui dacă te vaccinezi sau nu că influenţezi. Ce vorbeşti, mă? Fiecare om e liber să facă ce vrea.", a declarat stilista Dana Budeanu, arată antena3.ro.

Dana Budeanu a devenit un personaj controversat în showbiz-ul românesc. Clipurile video postate de brunetă, în mediul online, au strâns zeci de mii de aprecieri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI