“Sri Lanka este prima destinație care mi-a pătruns în suflet, este ca o a două casă pentru mine, dar mi-au plăcut foarte mult și m-am <lipit> de Brazilia și Argentina. (…) Îmi place atunci când ajung într-o țară străină să o descopăr; mă duc pe străzi, prin orașe, îmi închiriez mașină … mă plimb. (…) Asta înseamnă a explora”, a spus vedeta.

Tot în cadrul matinalului “Dimineața cu noi”, Dana Săvuică ne-a dezvăluit și care este următoarea destinație în care își dorește să ajungă.

Citeste si: Radu și Grațiela au ajuns în pragul războiului. Ce și-au declarat concurenții

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

“Fie că vreți să va faceți singuri programul de călătorie sau vă lăsați pe mâna unei agenții (de turism – n.r.), înainte de a face acest drum, sfatul meu este să va informați despre cultură, obiceiurile poporului, nației respective (…) Sunt foarte multe aspecte de care trebuie să țineți cont. Spre exemplu, în Kenya, am fost în Safari, iar acolo nu  ț ipi, nu urli, nu râzi în gura mare, când treci pe lângă animalele sălbatice, pentru că ești în habitatul lor natural.

Citeste si: O șoferiță riscă 15 ani de închisoare, după ce a fost prinsă în flagrant în Ungaria

Tu ești un vizitator și trebuie să-l respecți, să păstrezi liniștea aceea, ca să nu mai zic că le atragi atenția animalelor și pot să te atace (…) Abia aștept să văd Cuba…Mă cheamă!  😊 ”,  a spus Dana Săvuică în cadrul ediției de astăzi “Dimineața cu noi”, de la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si