Close sidebar
Close sidebar

Dănuț Lupu a scăpat de închisoare! Ce ofertă de muncă a primit fostul mare fotbalist?

Instanța a aprobat cererea de eliberare condiționată, iar Lupu urmează să fie pus în libertate. Acesta este reținut de la începutul lunii ianuarie.

Stefania Pavel,

Dănuț Lupu a fost eliberat din închisoare.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Este vestea momentului! Fostul mare fotbalist, Dănuț Lupu iese din închisoare, după ce instanța a aprobat cererea sa de eliberare condiționată, de la Penitenciarul Rahova, unde a fost încarcerat la începutul lunii noiembrie. 

Apărătorii fostului internațional spun că acesta și-a ispășit fracția de pedeapsă prevăzută de lege și a înțeles greșelile pe care le-a făcut, de aceea vrea să se întoarcă din nou acasă. Astfel, judecătorii au fost considerate valide argumentele, iar el va ieși din închisoare cu două luni înainte de ispășirea pedepsei inițiale. 

„Mi-am îndeplinit fracția, regret fapta și doresc să mă întorc acasă alături de ai mei”, a spus sportivul.

Fotografie cu Dănuț Lupu de când era fotbalist.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții lui Mile Povan! Iubita artistului a recunoscut totul

De ce a fost condamnat Dănuț Lupu?

Dănuț Lupu a fost condamnat în luna octombrie la o pedeapsă de 7 luni și 10 zile de închisoare pentru conducere fără permis în repetate rânduri. În cererea de eliberare, se menționa că fostul fotbalist a primit o ofertă de muncă, mai exact, aceea de a deveni director sportiv la Dinamo.

„Clientul meu se va reintegra în societate și nu va mai greși.

În acest moment are o propunere de la Dinamo, să fie angajat ca director sportiv. În plus, trebuie să facă o operație pentru afecțiunea de care suferă”, a declarat Ingrid Miclăuș, avocata lui Dănuț Lupu, conform prosport.ro.

El este Dănuț Lupu.

[Sursa foto: ProSport]

Citește și: Florin Vasilică, prima reacție după ce a ieșit din operația dificilă: ”Vă mulțumesc că existați”

De asemenea, aceasta a mai precizat că Dănuţ Lupu a avut un comportament exemplar în perioada în care s-a aflat în detenţie, așadar merită să fie eliberat.

„Pe parcursul executării pedepsei a avut un comportament exemplar față de personalul unității, dar și față de celelalte persoane private de libertate. A fost stăruitor în muncă atâta timp cât i-a permis comisia penitenciarului Rahova și a câștigat 12 zile care sunt considerate ca fiind executate. Având în vedere că a reprezentat România, iar acest lucru constituie un lucru de interes public, credem că este o performanță notabilă și trebuie ținut cont și de acest detaliu”, a mai spus avocata, pentru sursa menționată mai sus.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI