Close sidebar
Close sidebar

De ce continua sa cante Maria Ciobanu, la un an de cand si-a anuntat retragerea! Secretul a iesit la lumina! “Fara asta s-ar prabusi!” | DEZVALUIRI

In primavara anului trecut, in 2016, Maria Ciobanu, “Ciocarlia muzicii populare romanesti”, isi lua adio de la publicul ei. Cu ochii in lacrimi si grasul tremurandu-i de emotii, doamna muzicii populare sustinea concertul sau de retragere.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

A urmat un turneu national, organizat in toate orasele mari ale tarii, spectacole in timpul carora s-au strans incasari istorice.

Astfel, se credea ca dupa incheierea acestui turneu national, Maria Ciobanu (79 de ani) se va retrage definitiv si nu va mai urca pe scena. In anul care s-a scurs de atunci, spre suprinderea multora, Maria Ciobanu a continuat sa cante.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

A facut-o in calitate de invitat special la Brasov, la Roman, Piatra Neamt, Medgidia, Tulcea, Barlad, Drobeta Turnu Severin, Lugoj, Timisoara si Suceava, la zilele oraselor si in spectacole eveniment organizate de municipalitati. Maria Ciobanu a cantat si la concertele fiului sau, Ionut, dar si in localitatea sa natala din judetul Valcea.

“Admiratorii ma cheama, nu pot sa ii refuz.

Nu ma mai retrag pentru ca nu ma lasa publicul!”, declara Maria Ciobanu vara aceasta, cand era intrebata daca va pune punct carierei sale muzicale de 60 de ani sau nu.

                                                  

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI