Close sidebar
Close sidebar

De ce telefonul tău se încarcă atât de greu și cum poți soluționa problema

Ți se pare că telefonul tău se încarcă foarte greu? S-ar putea să nu fie doar impresia ta, dar există câteva trucuri ce te pot ajuta să iți încarci bateria mai repede, scrie Business Insider. Exista mai multe motive pentru care smartphone-ul tău se încarcă mai greu, însă cele mai comune pot fi rezolvate ușor.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dacă ești pe fugă și vrei să iți încarci telefonul mai repede, nu opta pentru un încărcător wireless, ci pentru un cablu de încărcare clasic. Incarcatoarele wireless au un plafon de încărcare mai mic (7.5 wați pentru iPhone, de exemplu), decât un cablu clasic (12 wați).

Citeste si: Mutația de care toată lumea se temea: un val de leziuni cerebrale din cauza COVID-19

Cablul tău e stricat
Chiar și cea mai mică problemă cu încărcătorul tău poate încetini semnificativ încărcarea bateriei, scrie Digi World. Cablurile USB poate fi deteriorat pe interior, chiar dacă pare fără probleme în exterior. Dacă ți se pare că bateria ta se încarcă mai greu, cel mai simplu e să schimbi cablul de încărcare.

Încarcă telefonul la priză, nu calculator
Calculatorul tău nu poate încarcă bateria smartphone-ului la fel de repede precum un adaptor băgat în priză.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Zonele roșii ale României pe harta noului coronavirus. Aici sunt cele mai multe cazuri noi

Folosești un adaptor nepotrivit
Smartphone-urile recente au fost create pentru a putea funcționa cu adaptoare mai puternice, așa că poți opta pentru un model mai nou și mai rapid.

Folosești telefonul în timp ce se încarcă
Ideal e să iți închizi telefonul complet când îl încarci, însă dacă trebuie să îl ai pornit, nu îl folosi în timp ce se încarcă.

Citeste si: Raed Arafat, după numărul record de infectări: „Trendul e în creștere”

Portul de încărcare are o problemă
E posibil că portul de încărcare al telefonului tău să aibă probleme- fie s-a strâns praf, fie e deteriorat. Uita-te atent la telefon și vezi dacă portul are probleme.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI