Tribunalul Prahova a luat o decizie în privința lui Cornel Dinicu. Patronul de la Ferma Dacilor va rămâne în arest, la domiciliu, relatează antena3.ro.

Cornel Dinicu rămâne în arest preventiv, la domiciliu

Patronul de la Ferma Dacilor a cerut magistraților ridicarea măsurii de arest la domiciliu.

Astăzi, Tribunalul Prahova a luat decizia definitivă în cazul patronului de la Ferma Dacilor.

Cornel Dinicu va rămâne în arest la domiciliu pentru încă o perioadă de 30 de zile.

Mai mult decât atât, acesta este obligat de Tribunalul Prahova să plătească suma de 100 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare.

Citește și: Cornel Dinicu, din nou în lacrimi. Ce a mărturisit patronul de la Ferma Dacilor la ultima expertiză: ”Povestea trebuie să meargă mai departe și cu mine, și fără mine”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

cornel dinicu

Decizia Tribunalului Prahova este definitivă

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Doleanțele lui Cornel Dinicu au fost ascultate

Patronul de la Ferma Dacilor a cerut, la ultima înfățișare în fața magistraților, să i se permită dreptul de a merge la doctor.

Tribunalul Prahova a decis ca pe data de 4 martie, Cornel Dinicu să se poată prezenta la doctor, în intervalul orar 13.00 -15.00, pentru efectuarea investigațiilor medicale necesare pentru schimbarea permisului de conducere.

Pe data de 6 martie, patronul de la Ferma Dacilor poate merge, în intervalul orar 13.00 -16.00, la procedura de preschimbare a permisului de conducere.

În cazul în care Cornel Dinicu nu va respecta măsura arestului la domiciliu, acestuia i se va dispune măsura arestului preventiv.

Citește și: Documentul care aruncă în aer ancheta de la Ferma Dacilor. Petrecerea care îl aducea pe Cornel Dinicu mai aprope de autorizația de funcționare

cornel dinicu

Cornel Dinicu, suspect în cazul incendiului de la Ferma Dacilor

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Tragedie la Ferma Dacilor: 8 persoane au murit

Pe 26 decembrie 2023, în a doua zi Crăciun, un incedniu devastator a cuprins Ferma Dacilor. 8 oameni, printre care și copii, au murit.

Ferma Dacilor, pensiune și restaurant, impresionanta proprietate din Tohani, funcționa fără autorizație. Cornel Dinicu, proprietarul, și-a pierdut în incendiu unul dintre copii.

Cornel Dinicu este suspect în cazul incendiului. Ancheta care stabilește cauza tragediei din a doua zi de Crăciun nu este finalizată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si