Ghinioanele se tin scai in lumea artistica din Romania! In ultimii ani, o serie de cantareti s-au stins din viata in urma unor maladii nenorocite, in timp ce altii s-au luptat si ei cu boli crunte! 

Daniel Iordachioaie, de pilda, a

socat o intreaga tara atunci cand a avut puterea sa recunoasca public ca a suferit de cancer la pancreas! Medicii i-au dat infioratorul verdict in 2013 si a fost ca o lovitura de gratie pentru vedeta! S-a izolat de lume si, in mod surprinzator, dupa 14 ani de casnicie, s-a despartit si de sotie, scrie wowbiz.ro. 

Citeste si: "Ai probleme cu vocea, treci pe la Palat!" Metoda cu care episcopul Husilor agata seminaristii

"Cancerul s-a declansat intr-un anumit moment. Chiar in perioada divortului. Divortul nu este un eveniment fericit, chiar daca te-ai desparti pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ti-ai fi dorit nicio clipa sa ajungi sa divortezi. Este un factor de stres in plus, normal. Si toata agitatia, toata suferinta, gandurile si noptile nedormite se adaugă si declanseaza boala. Unii sunt rezistenti, altii pot muri din cauza asta", a marturisit celebrul cantaret la o emisiune de televiziune.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Iordachioaie a povestit si prin ce trairi a trecut cand a aflat ca este bolnav!" Cand esti datasat de probleme de genul asta, ai, asa, un curaj.

Atunci cand esti foarte aproape de eternitate, insa, simti ca parca ai mai vrea sa traiesti, parca... ai mai vrea sa-ti vezi copiii crescand. A fost crunt!", a marturisit artistul.

Problemele de sanatate si cele personale l-au aruncat pe Daniel Iordachioaie intr-o depresie din care nu credea ca va mai putea iesi vreodata. S-a inchis in sine, s-a ascuns de lume si ajunsese pana acolo inca o cat de firava raza de soare ii facea rau si-i accentua suferinta. A slabit 50 de kilograme in trei luni si dintr-un barbat cat un munte a ajuns ca o umbra.

Citeste mai multe AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si