Echipa noastra a trecut in finala de China, favorita la aurul olimpic, dupa ce s-a impus cu 44-38 in finala.

Ana Maria Popescu a multumit oamenilor putini care le-au ajutat si a spus ca la Rio nu se mai puteau face greseli, asa cum s-a intamplat la Londra. "Rezultatul acesta este al celor care ne-au ajutat. Si sa stiti ca au fost putini, au fost zece la numar colegii care au venit si ne-au ajutat.

Daca ar fi sa fiu rea, as putea spune, cu ghilimelele de rigoare, ca au venit pe burta goala. Copiii aceia au venit pe timpul lor, si-au rupt din vacanta lor sa vina sa ne ajute. Nu ne permiteam sa gresim ca la Londra, sa ne antrenam cu o alta echipa. Era singura noastra optiune sa ne folosim practic de acesti copii. Deci este si meritul lor ca am ajuns aici, pentru ca au încercat pe cât posibil sa ne puna probleme si sa ne ajute la antrenamente. Este mare lucru, iar asta înseamna pura pasiune. Mi-as dori ca ei sa fie cei ajutati. Noi chiar daca primim totul si ei trebuie sa fie ajutati, pentru ca altfel...", a declarat ea.

Ana Maria Popescu nu vrea sa isi faca planuri pentru Olimpiada de la Tokyo 2020, dar considera ca varsta e posibil sa isi spuna cuvantul. "Momentan nu zic nimic de Tokyo 2020, dar la anul, la Mondiale, chiar vreau sa fiu prezenta.
Acolo inca nu mi-am incheiat socotelile. Vom vedea, nu sunt totusi neam cu Highlander"
, a mai spus ea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si