Close sidebar
Close sidebar

Delia de la „Puterea Dragostei” vrea să se reîntoarcă în casa iubirii de la Kanal D: „Îl cuceresc pe Alex!”

Delia Lina a mărturisit pe contul ei oficial de Instagram că vrea să se reîntoarcă în casa dragostei. Delia de la „Puterea Dragostei” este îndrăgostită până peste cap de Alex Stoica.

Georgiana Balaban,

Delia de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Delia de la „Puterea Dragostei” le-a transmis urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare că vrea să revină în casa iubirii cu orice preț pentru a-l cuceri pe Alex Stoica. Blondina și-a îndemnat fanii să o voteze pentru a se putea reîntoarce în cadrul show-ului televizat.

Delia vrea să-l cucerească pe Alex de la „Puterea Dragostei”. [Sursa foto: Instagram]

Tânăra afirmă că-l place foarte mult pe Alex de la „Puterea Dragostei” și speră să-l cucerească, pentru a forma un cuplu cu el. Delia de la „Puterea Dragostei” a fost eliminată din cadrul emisiunii înainte ca Alex Stoica să pășească în casă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de duminica, 31 ianuarie –Prima parte- VIDEO. George, iesire nervoasa fara precedent!

Cine este Delia de la „Puterea Dragostei”

Delia de la „Puterea Dragostei” are 21 de ani și este pasionată de tatuaje. Bruneta are tatuați pe spate doi lupi. Fata a mărturisit că s-a înscris în cadrul show-ului televizat pentru a-și găsi iubirea adevărată.
„Toți sunteți frumoși! Îmi pare bine că v-am cunoscut!”, le-a zis Delia băieților din casa iubirii, în luna noiembrie.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Citeste si: Meda de la „Puterea dragostei”, în lacrimi. Ce s-a întâmplat în casa iubirii

Delia de la „Puterea Dragostei” a fost luată la întrebări de fetele din casa iubirii de la Kanal D. Blondina a mărturisit că are 21 de ani și că nu are treabă cu România pentru că lucrează de câțiva ani în Germania. Acestea au fost mărturisirile fetei pe când era concurentă „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Codruț se sărută pătimaș cu Alexandra după ce și-au declarat despărțirea! Daiana i-a declarat plângând dragostea lui Codruț!

În cadrul emisiunii de la Kanal D, Delia și Marinescu au avut parte de scene fierbinți la camera roșie. Momentele de intimitate au fost surprinse de camera de supraveghere.

Citeste si: ”Soțul meu stătea cu nopțile la Ella de la Puterea Dragostei”! Declarațiile incredibile făcute de o celebră cântăreață de muzică de petrecere EXCLUSIV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI