Close sidebar
Close sidebar

Denisa, noua concurentă de la "Puterea Dragostei", creează tensiuni în casa băieților. "Arată bine fizic"

Băieții din emisiunea "Puterea Dragostei" au luat-o la întrebări pe noua concurentă Denisa, imediat ce aceasta le-a trecut pragul casei.

Razvan Ilie,

Denisa, noua concurentă de la "Puterea Dragostei", dezvăluiri complete în casa băieților [Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maestrul de ceremonii a fost Victor care a fost curios să afle de unde vine și câți ani are noua concurentă. Denisa are 21 de ani, este din Olt, dar momentan locuiește în Craiova. Ea este studentă la kinetoterapie

Citeste si: Cine e noua concurentă care a intrat în casa "Puterea Dragostei". "A simțit o conexiune pentru tine"

"Ai spus că ești din Oslo?"

Ceilalți băieți l-au luat peste picior pe Victor, în special Radu și Codruț punând sare pe rană." Mi se pare ceva normal să o întrebăm, dacă voi nu v-ați afirmat și nu ați vorbit am întrebat-o eu", s-a apărat Victor. 

Unul dintre concurenți a înțeles greșit că Denisa vine din Oslo, însă fata l-a corectat: "Nu, sunt din Craiova".

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Victor de la "Puterea Dragostei" a pus ochii pe o fată din casă. "Este un băiat care mai are multe de învățat"

Denisa a fost provocată să își aleagă un partener de dans și l-a chemat pe Ronaldo pe ring. Apoi Denisa a trebuit să treacă în casa fetelor.

"Nu am venit pentru un băiat anume"

"Ești foarte frumoasă, Denisa, mă bucur să te cunosc. Să ne spui ce părere ai avut despre băieți", a întâmpinat-o prezentatoarea Cristina Mihaela. 

"Nu am venit pentru un băiat anume. Sincer cu Ronaldo a fost ceva, nu știu, așa la început. El era mai dezinvolt, așa", a spus Denisa. "Vedem ce va fi", a răspuns Ronaldo.

Victor i-a făcut să râdă pe ceilalți băieți: "Este o fată frumoasă, arată bine fizic, răspunde la întrebări...",

a spus el despre Denisa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI