Close sidebar
Close sidebar

Deniz trece la atac! Un nou episod din serialul „Promisiunea”

În această seară, de la ora 20:00, fanii serialului “Promisiunea” vor avea parte de noi și intense evenimente dramatice care se vor derula în viețile membrilor familiei Demirkan.

Maria Zărnescu,

Un nou episod din serialul „Promisiunea”, în această seară la Kanal D


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Situația dramatică pe care Serhat și Zümrüt o trăiesc, de când Deniz a intervenit în viața lor, îl determină pe moștenitorul familiei Demirkan să ia măsuri pentru a divorța. Disperată că planurile îi sunt date peste cap, Deniz nu are de gând să renunțe ușor și încearcă să formeze o “alianță” cu Azimet.

Un nou episod din serialul „Promisiunea”, în această seară la Kanal D

Denizi trece la atac în cel mai nou episod din serialul „Promisiunea”

Abbas plătește un preț mare pentru ceea ce i-a făcut lui Zümrüt, însă furia acumulată îl va face și mai periculos. Acum cel mai mare vis al lui Abbas este să se răzbune pe Serhat și Zümrüt.

Citește și: Sîla, un ”înger” pentru Kuzey. Zeynep este decisă să nu își ierte mama

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Zümrüt pornește în căutarea tatălui său, iar când Serhat află ce se întâmplă, nu va ezita să sară în ajutorul femeii pe care o iubește.

Citește și: Ediție specială de Moș Nicolae a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”: "Șanse sunt cu acești copii!"

Dacă va reuși Abbas să-și recapete libertatea, care este modalitatea în care Deniz va atacă familia Demirkan și ce mare pericolul îi așteaptă pe Serhat și Zümrüt, puteți află în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Promisiunea” difuzat numai la Kanal D. 

Un nou episod din serialul „Promisiunea”, în această seară la Kanal D

Un nou episod din serialul „Promisiunea”, în această seară la Kanal D

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI