Close sidebar
Close sidebar

Deputat cu armă albă în Parlament. Reacția lui Liviu Dragnea

Deputatul PNL Corneliu Olar a oferit momentul zilei în Parlamentul României.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Corneliu Olar a venit cu un cozonac de doi metri pe care l-a tăiat pe covorul din holul Parlamentului. Politicianul a adus cu el o macetă pentru a-l tăia. Deputatul a împărțit parlamentarilor și copiilor care au venit la colindat și nu a pierdut ocazia de a se lăuda că produsul a fost făcut la el acasă, în Apuseni.

Deputat cu maceta în Parlament 

Din cozonacul deputatului PNL a gustat inclusiv Liviu Dragnea, liderul PSD, înainte să intre la ședința de vot final din Camera Deputaților. Liviu Dragnea a lăudat prăjitura adusă de Corneliu Olar și a părut foarte relaxat, ba chiar a râs cu jurnaliștii. "În afară de Eugenia, mai mănânc și altceva!", a spus Liviu Dragnea cu gura plină.

Deputat cu maceta în Parlament 

Liderul PSD nu mai are niciun stres judiciar în acest an, după ce noul termen din apelul la dosarul Bombonica a fost amânat pentru 21 ianuarie anul viitor. Până atunci, Liviu Dragnea va asista la o nouă tragere la sorți a completurilor de 5 judecători de la Curtea Supremă.

 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI