La două zile de la descoperirea trupului neînsuflețit al lui Dj Lalla, mai multe obiecte au fost găsite în dreptul apartamentului unde aceasta a stat.

O persoană care se afla în zona plajei din Mamaia, a descoperit, sâmbătă dimineață, obiectele personale ale Laurei. Ulterior, acestea au fost duse la poliție. Oamenii legii au intrat în posesia obiectelor: un telefon mobil, o pereche de căști și adidașii săi, potrivit Antena3.ro

Descoperire nouă în cazul morții artistei Dj Lalla. Mai multe obiecte personale au fost găsite pe plaja din Mamaia

Descoperire nouă în cazul morții artistei Dj Lalla. Mai multe obiecte personale au fost găsite pe plaja din Mamaia

Vestea morții a venit ca un trăsnet

Dj Lalla a fost găsită fără viață, pe o plajă din Mamaia. Vestea morții sale a venit ca un trăsnet pentru toți cunoscuții.

"Nu știi niciodată ce se află în spatele unui om care afișează o viață perfectă", spun psihologii. 

Tânăra chiar părea să afișeze o viață perfectă pe rețelele de socializare- mereu zâmbitoare și parcă tot timpul călătorind în destinații exotice.

Citește și: VIDEO. S-a aflat cauza morții Laurei Roșca, alias DJ Lalla. "În urma autopsiei, așa s-a constatat. Eu sunt foarte reticent", spune tatăl tinerei

"Lui maică-sa i-a zis că merge la mare și maică-sa s-a oferit să meargă cu ea o zi, două să se odihnească. Dar ea n a vrut", spune tatăl Laurei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Joi dimineață, Laura Roșca, alias DJ Lalla, ar fi mers pe plajă pentru a vedea răsăritul. Din acel moment, detaliile sunt extrem de neclare.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care este găsit trupul fetei, dar nu se vede când a intrat tânăra în apă și cel mai probabil asta s-a întâmplat în altă zonă.

Sunt vehiculate toate scenariile posibile cu privire la finalul tragic al artistei. 

Descoperire nouă în cazul morții artistei Dj Lalla. Mai multe obiecte personale au fost găsite pe plaja din Mamaia

Descoperire nouă în cazul morții artistei Dj Lalla. Mai multe obiecte personale au fost găsite pe plaja din Mamaia

" Eu cred că doar a fost mult prea curajoasă și a încercat să înoate într-o mare agitată, atâta tot. Cât despre despărțirile de iubiți, ele sunt într-adevăr dureroase, dar gestionabile", a explicat un psiholog la Știrile Kanal D.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere apare un bărbat care ar fi stat timp de 6 minute lângă aceasta, însă a plecat fără să anunțe poliția, potrivit Știrile ProTV

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"- radioimpuls.ro

Totodată, cu circa un sfert de oră înainte ca aceasta să fie găsită decedată, în imagini s-a zărit o siluetă nouă. La ora 9:39, când poliția a fost anunțată, s-a văzut din nou o persoană care asistă de la distanță la cercetări, iar la 4 minute se îndepărtează. 

Care ar fi cauza morții sale?

În urma rezultatelor IML, aceasta ar fi murit înecată.

Medicii legiști au găsit în plămânii săi apă și nisip. Tatăl său a declarat că tânăra era o înotătoare foarte bună.

"În urma autopsiei așa s-a constatat, că s a înecat. Eu sunt foarte reticent pentru, că ea înota foarte bine",  a declarat bărbatul.

Cine a fost Dj Lalla?

Pe numele său real, Laura Claudia Roșca, în vârstă de 34 de ani, a fost născută în Turda, Cluj. De mai mulți ani se mutase în București.

Aceasta era foarte activă în mediul online. De asemenea, avea și o emisiune la radio și pe Youtube. Aceasta mai are o soră geamănă în Anglia, iar tatăl său este un fost muzician.

Înainte de a deceda, Dj Lalla a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. „Bucură-te de fiecare clipă pe care o ai pentru că în viață nu poți da timpul înapoi. Poți să ai în schimb amintiri. Și asigură-te că totul merită”, a fost ultimul mesaj postat de Dj Lalla.

Citește și: VIDEO- Zi neagră la mare/ Patru turiști înecați/ Au ignorat steagul roșu arborat de salvamari și au plătit cu prețul vieții


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si