Close sidebar
Close sidebar

Descoperire - soc la un loc de joaca pentru copii din Targu-Jiu! Au fost gasite doua plase pline cu jucarii sexuale.

Cel mai probabil, obiectele au legatura cu perchezitiile facute in dosarul de videochat, in care a fost implicata si o fosta campioana nationala la culturism.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cele doua pungi pline cu obiecte sexuale, care au fost gasite la un loc de joaca destinat copiilor, au fost aruncate in graba acolo. Motivul pare a avea legatura cu perchezitiile care-au zguduit lumea culturismului din Targu-Jiu.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Pesemne ca nu e intamplator faptul ca la scurt timp dupa ce mai multe saloane de infrumusetare si de masaj au fost intoarse pe dos de procurori, cineva ar fi incercat sa scape de jucariile sexuale. Cu atat mai mult cu cat ar exista indicii clare ca, in spatele unei afaceri cinstite s-ar fi derulat o industrie profitabila de videochat.

Printre cei care au dat cu subsemnatul in fata anchetatorilor este si o fosta campioana nationala la culturism, multipla medaliata, banuita ca, impreuna cu sotul ei ar fi numarul 1 si in materie de videochat.

Prejudiciul adus bugetului trece de o jumatate de milion de euro, spun anchetatorii. Totusi, din cei 10 suspecti, care-au fost adusi cu dubele la audieri, niciunul nu a fost retinut.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI