Close sidebar
Close sidebar

Desi este un gest urat, este extrem de benefic ca micutii sa isi roada unghiile sau sa isi suga degetele!

Pare greu de crezut, dar unul dintre cele mai urate obiceiuri ale micutilor pot fi unele dintre cele mai sanatoase si benefice lucruri pe care le pot face.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cercetatorii au descoperit ca bacteriile care traiesc sub unghiile micutilor reusesc sa le intareasca acestora sistemul imunitar. Oamenii de stiinta spun ca acesti micuti au mai putine alergii decat adultii si ca riscult de imbolnavire se reduce cu o treime in astfel de cazuri.

Desi de multe ori se pune in balanta problema igienei, cercetatorii spun ca aceste obiceiuri ae micutilor ar trebui incurajate, dar totul pana la o anumita varsta.

Beneficiile aduse de aceste obiceiuri urate sunt reducerea riscului de a face astm, febra sau alergii comune.

Cei mai multi copii isi sug degetele intre varsta de 3 ani si cea de 6. De cele mai multe ori acest obicei este asociat cu plictiseala.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI