Close sidebar
Close sidebar

Designerul Stephan Pelger și-a presimțit moartea. De ce se temea de anul 2023

Stephan Pelger s-a stins din viață la vârsta de 44 de ani după o lungă perioadă în care s-a luptat cu depresia. Designerului îi era frică de acest an.

Diana Bostan,

Stephan Pelger

[Sursa foto: Facebook- Stephan Pelger]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Designerul de modă a fost găsit fără suflare, în locuința sa, de către un vecin. Acesta ar fi decis să-și pună capăt zilelor.

Stephan Pelger se temea de anul 2023

Designerul nu a dezvăluit cu exactitate de unde venea teama lui, însă era foarte îngrijorat în legătură cu ce se va întâmpla în anul 2023.

Citește și: VIDEO- Stephan Pelger. Declarațiile designerului despre perioada petrecută într-o clinică de dezintoxicare

„A fost un an răvășitor! Se întâmplă multe lucruri, se întâmplă treburi. Sunt bucuros că s-a terminat anul 2022 și îmi e frică de 2023 de mă c** pe mine, pardon de expresie.

Ce am trăit eu la New York a fost o dezamăgire cruntă, pentru că ceea ce se întâmplă în lumea asta... în momentul de față totul se duce în jos”, spunea designerul.

După trauma din Franța, designerul a devenit dependent de pastile

Un moment critic în viața designerului a fost accidentul din Franța, atunci când a fost răpit și torturat de mai mulți indivizi.

De atunci, Stephan Pelger ar fi devenit dependent de pastile.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Designerul Stephan Pelger a avut o poveste de viață impresionantă. A fost adoptat de familia unui episcop

„La mine a fost o dependență de medicamente. Am început-o după accidentul din Franța cu anti-anxiolytic, anti-depresive, cu un drink sau două prea mult ca să pot să dorm, să nu mai am acele vise urâte. Eu mă las pe mâna medicilor.

Am mai făcut un detox din acesta în anul 2014, care a dat rezultate. Nu vreau să mă reinventez și nici nu vreau să renunț la micile plăceri, dar a devenit atât de dictiv acest viciu încât atacurile de panică, insomniile...”, mai adăuga el.

Citește și: Sfârșitul șocant al lui Stephan Pelger

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI