Close sidebar
Close sidebar

Despăgubire record de 5,3 milioane de euro după un accident produs de un român în Franța

Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Râmânia (BAAR) a achitat despăgubirea de 5.3 milioane de euro, după ce un român a produs un accident în Franța.

Diana Puiu,

Despăgubire record de 5,3 milioane de euro după un accident produs de un român în Franța

[Sursa foto: google.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România a fost nevoit să achite cea mai mare despăgubire din istoria sa. Aceasta a atins suma de 5.3 milioane de euro, după ce un român a produs un accident în Franța.

Citeste si: Accident mortal în județul Iași: Un tânăr de 19 ani s-a stins din viață după ce a ajuns cu mașina în șanț

5,3 milioane de euro, despăgubire în urma unui accident produs de un român

„Este vorba de peste 5,3 milioane euro din care cea mai mare parte reprezintă despăgubiri pentru cheltuieli de spitalizare, pierderi de venit, asistenţă medicală, adaptarea locuinţei s.a.

la care se mai adaugă o rezervă de daune rămasă de 4,5 milioane euro, astfel încât despăgubirea finală se va ridica la aproximativ 9,8- 10 milioane euro", a comunicat BAAR.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Accident cumplit în Giurgiu. Un copil a fost spulberat pe trecerea de pietoni după ce a coborât din autobuzul şcolar

Bărbatul a circulat cu o viteză mai mare față de cea admisă

Investigația arată că bărbatul a circulat cu viteza de 89 de km/h, limita fiind de 70 de km/h, și a intrat în coliziune cu un autivehicul care se deplasa regulamentar din sens opus.

Incidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a două femei, dar și avarierea totală a celuilalt autoturism.
Vinovăția a fost stabilită de organele de cercetare din Frața, iar suma pentru despăgubire a fost stabilită pe cale amiabială.

Citeste si: Accident în Reșița. O mașină a rămas fără motor după ce a lovit un stâlp și un alt vechicul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI