Venirea pe lume a unui copil inseamna bucurie si planuri legate de viitoarele achizitii. Iar primul gand este cel legat de camera celui mic si mobila pentru copii. Vrei ca in camera in care va sta cel mic sa se regaseasca o multime de lucruri frumoase, dar si utile. Vrei ca bebe sa fie in siguranta si in confort. Tocmai de aceea incepi si cauti atat in magazine, cat si online, idei pentru mobila pentru copii, faci masuratorile necesare pentru ca mobila pentru copii sa fie perfecta si esti, pentru o perioada,

designer. Doar ca nu aspectul trebuie sa primeze atunci cand cumparati mobila pentru copii, ci alte lucruri.

Care sunt cele mai importante lucruri de stiut de catre parinti atunci cand achizitioneaza mobila pentru copii? Iata-le:

● Nu va zgarciti la bani atunci cand vine vorba despre mobila pentru copii. E nevoie sa cumparati lucruri de calitate, pentru a-i asigura celui mic siguranta si confort.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

● Daca nu vreti sa stiti sexul copilului decat la nastere, atunci cumparati mobila pentru copii in culori neutre. Va va fi foarte usor sa adaugati un strop de culoare la mobila pentru copii atunci cand veti veni cu baietelul sau cu fetita acasa.

● Trebuie sa aveti urmatoarele lucruri ca mobila pentru copii in primele luni de viata ale lui bebe: patut pentru cel mic, carucior, masa de infasat si de schimbat si comoda.

Restul pot fi achizitionate si dupa nasterea celui mic, in functie de necesitatile copilului. Nu este nici practic, nici util sa cumparati mobila pentru copii de care nu aveti nevoie. E risipa de bani, de efort si de timp.

● Dupa ce ati achizitionat mobila pentru copii, aveti grija sa alegeti accesoriile care sa il stimuleze pe cel mic, care sa fie colorate, sa aiba lumini si sunete, pentru a garanta un loc de joaca in camera, nu doar de dormit.

Mobila pentru copii trebuie sa aiba si lucruri necesare. Spre exemplu, cautati atent asternuturile de pat ale celui mic. Sunt foarte importante in primele luni de viata, caci bebe va petrece majoritatea timpului in patutu si are nevoie ca pielea sa nu i se irite.

Daca urmeaza sa deveniti parinti si cautati mobila pentru copii frumoasa, la preturi accesibile, descoperiti oferta Noriel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si