Un bărbat în vârstă de 70 de ani a avut parte de un sfârșit tragic, în vacanța în care și-ar fi aniversat ziua de naștere. Bărbatul se afla în vacanță cu soția, în Menorca. În timp ce soția sa stătea la soare, bărbatul a decis să plece să înoate. Din păcate, bărbatul s-a înecat, conform informațiilor transmise de mirror.co.uk.

A murit înecat, în vacanță, în timp ce soția sa îl aștepta pe plajă

Vacanța în care ar fi trebui să își aniverseze ziua de naștere s-a încheiat tragic pentru un bărbat în vârstă de 70 de ani. Acesta ar fi plecat să înoate, în timp ce soția sa se bronza pe plajă, în Menorca, așteptându-l. O tragedie a făcut ca bărbatul să se înece.

om care se ineaca

Foto simbol- persoană care pare în dificultate, în apă

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit mirror.co.uk, bărbatul ar fi fost observat de alți oameni că avea probleme în apă, întâmpinând dificultăți de a rămâne la suprafață. Persoanele aflate pe plajă ar fi intrat de urgență în apă pentru a-l salva.

La fața locului ar fi intervenit de urgență mai multe echipaje medicale. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare care ar fi durat aproximativ o oră, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Noi mărturii ale angajaților de la Ferma Dacilor cutremură ancheta. Ce spun moldovenii acuzați de Cornel Dinicu: "Cineva a luat camerele de supraveghere ca să nu fie probe"

palja aglomerata

Foto simbol- plajă aglomerată

[Sursa foto: istockphotos]

Un bărbat de 75 de ani a murit după ce s-a înecat în piscina ginerelui

În urmă cu câteva luni, o tragedie lovea localitatea Huși.

Socrul viceprimarului a murit înecat, după ce ar fi căzut în piscina locuinței. Se pare că bărbatul, în vârstă de 75 de ani, era singur acasă. Acesta s-ar fi jucat cu câinele, moment în care ar fi observat în piscină o jucărie a acestuia. Bărbatul s-ar fi aplecat să recupereze jucăria din apă, ar fi alunecat și a căzut. Soția sa ar fi alertat autoritățile, potrivit antena3.ro.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un copilaș de doar 2 ani! Minorul a murit chiar sub privirile părinților și bunicilor, în Neamț. Cum a fost posibil una ca asta?

Din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

"După efectuarea protocolului de resuscitare, corpul victimei nu a răspuns manevrelor efectuate, personalul ambulanței SAJ Vaslui fiind nevoit să declare decesul bărbatului. Reprezentanții instituțiilor abilitate vor efectua cercetări pentru a afla care au fost circumstanțele și cauza decesului", se arată în comunicatul transmis de reprezentanții ISU Vaslui, potrivit antena3.ro.  

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si