Alina a fost zilele trecute în vacanță împreună cu familia și au fost cazați la un hotel de 4 stele în Eforie Nord. 

Chiar și după ce au achitat o sumă semnificativă pentru patru nopți de cazare, odată ce au observat condițiile oferite în schimb, au regretat imediat alegerea făcută. Alina, frustrată de situație, a decis să posteze o reclamație pe rețelele de socializare, evidențiind comportamentul nesatisfăcător al personalului hotelului.

Citește și: Val de căldură extremă! Europa se află sub cod roșu de caniculă, cu temperaturi de 44 de grade Celsius

Turista susține că a avut parte de o experiență dezamăgitoare pe litoralul românesc. Femeia voia să se odihnească în concediu așa că a optat pentru un hotel de 4 stele, cu un preț pe măsura așteptărilor. Cu toate acestea, la sosirea la destinație, dezamăgirea a fost imensă. Alina susține că hotelul nu merită nici măcar două stele.

Hotelul din Eforie Nord, cu toate că pare un loc de vis pe platformele online, se află într-o stare execrabilă, având nevoie urgentă de reparații, iar condițiile de cazare oferite sunt complet inacceptabile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Primarul Constanței, despre pericolul holerei în Marea Neagră: ”Litoralul românesc este extrem de sigur”

"Evitați hotelul Mondial din Eforie Nord. Este un hotel de 4 stele care nu ar merita nici măcar două stele. Este încă greu de crezut că ceea ce am găsit acolo este real... Sunt multe aspecte de menționat, însă am preferat să atașez câteva fotografii.

Este trist și revoltător. Cum este posibil ca un astfel de hotel să continue să funcționeze? Cine acordă autorizația pentru clasificarea sa ca hotel de 4 stele? Este un dispreț față de banii și vacanțele oamenilor... Sunt încă șocată de condițiile pe care le-am găsit acolo",  a fost mesajul postat de Alina pe un grup dedicat experiențelor de vacanță.

Ce preț au achitat pentru 4 nopți de cazare la un hotel de 4 stele din Eforie Nord?

Pentru cele patru nopți pe care Alina le-a petrecut în Eforie Nord împreună cu soțul ei și copilul lor în vârstă de 12 ani, a plătit nici mai mult nici mai puțin de 2.600 de lei, în preț fiind inclusă o cameră triplă și micul dejun.

Citește și: VIDEO| HARTĂ: Avertizarea de ultim moment a meteorologilor. Zonele care vor fi afectate de ploi şi vijelii

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Trebuie să menționez că am optat pentru o cameră triplă, care era mai scumpă decât opțiunea cu un pat suplimentar. Este greu de crezut cât de dezamăgitoare este situația. Nu cred că autoritățile competente vor lua măsuri pentru a închide hotelul, chiar dacă ne-am plâns",  a

mai precizat turista pe grupul de Facebook.

Este important de menționat că prețul hotelului este variabil în funcție de cerere. Deși Alina a plătit 750 de lei pe noapte, există turiști care plătesc chiar mai mult și se văd nevoiți să rămână în aceleași condiții dezamăgitoare pentru a nu-și pierde banii.

Citește și: VIDEO- Weekend plin pe litoral. Sute de mii de turiști sunt așteptați la mare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si