Prim-ministrul din Taiwan a fost atacat

Membrii principalului partid de opoziție din Taiwan, Kuomintang, au aruncat vineri găleți de intestine de porc asupra premierului Su Zengchang, pentru a-l împiedica să pună întrebări în Parlament. Dezbaterea s-a deteriorat treptat, iar unii parlamentari chiar au intrat în luptă. Parlamentarii opoziției au declarat că guvernul a decis recent să permită importul de carne de porc care conține ractopamină din Statele Unite, care este un aditiv interzis de Taiwan și Uniunea Europeană și reprezintă o amenințare pentru sănătate.

Citeste si: Reprezentații unui partid aruncă bomba! Klaus Ioahannis a mințit: Lockdown după 6 decembrie

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Citeste si: CTP, mesaj dur după moartea lui Maradona: „Spiritul sportiv i-a fost străin: s-a lăudat toată viața cu un gol necinstit”

Partidul de guvernământ a negat această acuzație și a cerut reluarea dezbaterii raționale. Liderii puterii au condamnat protestul ca fiind „dezgustător” și l-au numit risipă de alimente. Washington salută decizia președintelui taiwanez Tsai Ing-wen din august de a relaxa importurile de carne de porc din Statele Unite de la 1 ianuarie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si