Close sidebar
Close sidebar

Dezvăluiri șoc! Motivul real pentru care Hamude s-a certat cu Bogdan Mocanu!"Era gelos pe Jador"

Hamude a avut o relație destul de rece cu Bogdan Mocanu la a două lui intrare în casa Puterea dragostei, în sezonul 1

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sezonul 1 din show-ul Puterea dragostei s-a terminat sâmbătă, însă dezvăluirile din casă sunt încă la ordinea zilei!  Citeste si: Simina și Alexandru Zănoagă s-au pus pe treabă! Vor să facă repede un bebeluș: "Îmi doresc mult un copil!"

Unul dintre subiectele delicate a fost cel legat de disputa dintre Hamude și Bogdan Mocanu, în condițiile în care cei doi au avut o legătură de prietenie puternică la prima intrare a stripper-ului în emisiunea amoroasă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Acum, nu s-au înțeles deloc, lucru neobișnuit pentru toată lumea. Așa cum s-a văzut și la televizor, și dincolo de camerele de luat vederi, situația era destul de delicată între ei. Uneori, au fost la un pas de violență", au dezvăluit persoane din formatul dedicat iubirii.

Citeste si: Micutzu, la un pas de moarte, după ce i-a căzut o stâncă pe mașină

Citeste si: O celebră prezentatoare tv din România s-a măritat în secret! Imagini de la cununia religioasă a Nadinei Câmpean FOTO

Hamude s-a certat cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei! ” Inițial, nu am înțeles de ce, apoi, treptat, treptat, am realizat ce se întâmplă”  

La părăsirea competiției însă, înainte cu o săptămâna, din cauza unor probleme de sănătate, Hamude avea să spună motivul neînțelegerilor, în premieră pentru WOWbiz.ro.

Hamude s-a certat cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei și a povestit varianta lui. "La întoarcerea mea în casă, în mod ciudat, prietenia dintre mine și Bogdan nu a mai existat. Inițial, nu am înțeles de ce, apoi, treptat, treptat, am realizat ce se întâmplă.

Eu cred că Mocanu era gelos! Avea un soi de gelozie pe relația pe care eu o aveam cu Jador. Nu ar fi trebuit, fiindcă, nu îmi schimbasem atitudinea față de el, și el îmi era prietem. Asta e, asta s-a întâmplat, vom vedea ce se va întâmplă pe viitor", a spus fostul concurent, într-un live exclusiv, pe Facebook-ul WOWbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI