Close sidebar
Close sidebar

Dezvaluiri surpriza despre premierul Tudose: 'Nu le are cu spritul, dar...'

Un personaj important din adolescenta lui Mihai Tudose a facut o serie de dezvaluiri despre noul premier al Romaniei. Catalin Tolontan a publicat pe blog-ul sau declaratiile profesorului de sport al lui Mihai Tudose din liceul brailean "Panait Cerna". Acesta a anuntat ca prim-ministrul "nu le are cu spritul", insa este un fumator impatimit.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Din CV-ul premierului Mihai Tudose lipseste perioada liceului.

”Asta pentru ca a facut liceul la seral”, sustine o sursa.
Varianta este interesanta, explica impresia publica execrabila lasata de prim-ministru in aceste zile si este incorecta!
Cei care-l cunosc de patru decenii pe Mihai Tudose sustin ca ”daca-l judeci dupa televizor nu intelegi nimic din felul lui de a fi”.
Mihai Tudose a facut parte din promotia 1981-1985 a Liceului ”Panait Cerna” din Braila, dupa cum confirma oficial directorul actual, Fabian Butnaru.

”A facut cursurile la zi, fara dubii”, spune directorul, dupa consultarea arhivei.

Citeste si: Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte- kanald.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

Marian Neta, antrenorul de atunci al echipei si inca profesor de sport in ”Panait Cerna”, si-l aminteste dupa 35 de ani.

”Mihai era un tip dintr-o bucata, popular printre colegi si, mai ales, pragmatic”.

Sursa: Stiripesurse.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI