Pe faleza din Eforie Nord se lucrează de zor la închiderea afacerilor- terasele și restaurantele pun lacătul, iar mobilierul e pus la păstrare pentru iarnă.

"În acest moment s-a terminat sezonul și strângem, pregătim pentru sezonul următor. Cheltuielile depășesc profitul și nu ne mai permitem să ținem deschis. Asta ca să nu aducem bani de acasă, când aduci bani de acasă aia nu mai e afacere.

Dacă vremea era mai frumoasă, atunci se mai prelungea și sezonul, dar au venit zilele alea ploiase și s-a golit litoralul în trei zile".

Și operatorii de plajă au eliberat sectoarele de nisip mai devreme, însă acest lucru nu pare să îi deranjeze pe turiști.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Cei care s-au cazat la hotelurile înscrise în programul Litoralul pentru toți au beneficiat și de reduceri.

Programul continuă cel puțin pe hârtie până în octombrie.

Și în stațiunea Costinești sezonul a ajuns la final. Operatorii au strâns șezlongurile de pe plajă și au închis beach-barurile.

Partea bună este că în această perioadă turiștii au la dispoziție tot nisipul de pe plajă.

Hotelierii se pregătesc să închidă, în sezonul rece rămân deschise aproximativ 40 de hoteluri pe litoral, dintr-un total de peste 1500.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si