Pentru că un centru de afaceri vine la pachet cu beneficii atât pentru companie, cât și pentru angajații acesteia. Iar acest lucru nu mai este de mult un secret atunci când vine vorba despre spații de lucru deservite.

Așadar, dacă ești în căutarea unui spațiu de birouri în centrul Bucureștiului și ai prefera ca acesta să fie localizat într-o clădire de birouri nouă, cu facilități de clasa A, bine conectată la mijloacele de transport în comun și ușor de accesat din toate zonele orașului, unde tu și echipa ta să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii, avem o veste

bună:

Unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din România, Hagag Development Europe, a deschis, la începutul acestui an, un centru de afaceri modern, gândit ca un “one-stop-shop” pentru companii și antreprenori deopotrivă. 

Te invităm să descoperi H Private Arghezi- o locație inedită, care redefinește percepția publică asupra spațiilor de birouri moderne prin promovarea de servicii și facilități adaptate nevoilor în continuă schimbare ale antreprenorilor și organizațiilor de astăzi. 

De la birouri private “la cheie”, chirie „all-inclusive”, săli de conferință sau încăperi de tip “chat room”, la servicii de business concierge, community manager, servicii de front desk și chicinetă dedicată pentru fiecare etaj, și până la un business lounge elegant și discret, tehnologii de ultimă generație și lumină naturală pe toate spațiile de pe nivel, la H Private Arghezi găsești toate facilitățile și confortul de care ai nevoie pentru ca business-ul tău să prospere, iar echipa ta să vina la birou cu plăcere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Mai mult decât atât, Centrul se bucură de o poziționare excelentă, aproape de Km 0 al capitalei, în clădirea H Tudor Arghezi 21- un imobil recent renovat, modernizat și chiar premiat la nivel internațional drept “Cel mai bun proiect comercial

de renovare/ redezvoltare din anul 2022”,  oferind o bună accesibilitate pentru membrii companiei tale, precum și pentru clienții sau partenerii tăi de afaceri. 

Descoperă o soluție modernă, funcțională și flexibilă, ideală pentru companiile interesate să închirieze birouri private cu suprafețe și compartimentări variate

H Private Arghezi este locația perfectă pentru afacerea ta și asigură accesul către o comunitate de business globală. Totodată, Centrul nostru de afaceri permite relocarea într-un timp record, în funcție de disponibilități. Birourile sunt complet mobilate, așa că poți uita de timpul investit în amenajarea acestuia. Astfel, activitatea companiei tale poate continua fără întreruperi. Totodată, adițional serviciului de închiriere pentru spații de birouri la cheie, H Private îți oferă oportunitatea de a opta fie pentru leasing pe termen mediu sau lung, fie pentru închiriere pe termen scurt. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Centrul dispune și de săli de conferință tehnologizate și complet echipate, posibilitatea de găzduire a sediului social al chiriașului, precum și acces la serviciul Business Concierge. Cheltuielile recurente, cum ar fi internetul, întreținerea, costurile pentru utilități, serviciile de curățenie sau cele de front desk sunt deja incluse în chiria lunară. 

Ai grija de imaginea afacerii tale

H Private Arghezi este situat într-un punct strategic pe harta Bucurestiului și vine la pachet cu arhitectura atractivă a clădirii care-l găzduiește, design elegant, spații de lucru noi și moderne și multe alte facilități. Astfel, nu doar ca tu și echipa ta veți avea parte de încredere și siguranță, dar veți avea parte și de extra beneficii care vă vor putea susține în a vă contura o impresie bună în fata clienților și a colaboratorilor. 

Iar dacă vă întrebați care sunt costurile pe care le puteți scuti apelând la serviciile unui centru de afaceri, în speță la un birou deservit, ne bucurăm să menționăm mai jos doar câteva exemple, de bază:

  • Internet și infrastructură Wi-fi
  • Consumabile precum cafea, ceai sau apă 
  • Servicii de întreținere și curățenie
  • Suport IT
  • Utilități 
  • Mobilier de birou
  • Servicii de front desk 

O singură locație, multiple beneficii

Închirierea unui spațiu de birouri în centrul de afaceri H Private Arghezi atrage și o serie de extra avantaje de necontestat, gândite exclusiv pentru actualitatea mediului de business:

  • Locație centrală și accesibilitate crescută
  • Confort și productivitate
  • Economie de timp și resurse materiale
  • Flexibilitate contractuală 
  • Predictibilitate asupra bugetelor și a cheltuielilor
  • Imagine profesională
  • Acces la o rețea globală de profesioniști și oportunități de networking

Bucură-te de un mediu de lucru profesionist, cu toate serviciile necesare incluse și alege-ți spațiul de birouri de închiriat care răspunde cel mai bine nevoilor și preferințelor tale!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si