Close sidebar
Close sidebar

Diana a dat cărțile pe față. „Nu-i vorba cu nu îmi placi destul!”

Cristian a chemat-o pe Diana în Camera Roșie! Concurenta a fost surprinsă de faptul că a fost chemată, iar Cristian a surprins-o cu câteva dulciuri.

Madalina Grigore,

Diana și Cristian au mers în Camera Roșie.

[Sursa foto: Captură video Facebook Puterea Dragostei]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Surprinsă de faptul că tânărul a chemat-o în Camera Roșie, Diana i-a spus lui Cristian că se aștepta ca acesta să vină în casă. „Am zis să stăm mai aproape”, i-a răspuns Cristian.

Diana este nehotărâtă

Diana dă cărțile pe față și îi mărturisește lui Cristian că se gândește foarte serios, de câteva zile, la ceea ce se întâmplă între ei.

Diana: „Eu mă gândesc de câteva zile, poți să o întrebi și pe Nico, dacă ceea ce se întâmplă între mine și tine e natural, nu-i forțat, adică dacă există perspective de viitor, dacă putem să facem ceva mai departe.

Mă pune foarte mult pe gânduri pentru că eu am lăsat garda jos cumva și am încercat să mă apropii mai mult de tine”.

Cristian se simte vinovat de cele întâmplate.

Citeste si: Caravana Casa Iubirii a ajuns la Cluj Napoca. Primele impresii ale Andreei Mantea

Diana: „Nu e vina ta, mereu spui asta și nu e ok. Cumva eu te văd că tu simți să te apropii de mine mai mult, dar eu parcă nu simt să fac lucrul ăsta.

Nu știu asta ce înseamnă. Nu-i vorba că nu îmi placi destul. Mie îmi place de tine cum ești tu ca om, calm, liniștit, ești foarte deștept”

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Cristian: „E ok, adică nu e... E normal”

Diana: „Nu vreau să te mint și nu vreau să fac ceva cu tine de dragul emisiunii. Eu vreau ceva afară, eu vreau să văd din start dacă va fi ceva afară, dacă eu m-aș vedea cu tine pe viitor. Mereu în viață mi-e frică să nu rănesc”.

Cristian îi reproșează Dianei că nu și-a dat nici o șansă să îl cunoască: „În mintea ta, nu ai vrut niciodată”.

Cristian a vrut să aibă o ultimă amintire din partea Dianei și a vrut să obțină un sărut din partea acesteia. 

Tensiuni uriașe în Gala de mâine a emisiunii Casa iubirii. Un concurent, pus la zid

O ediție incendiară “Casa iubirii” va avea loc duminică, 6 noiembrie, la Kanal D. Tensiunile ating cote maxime în competiția dragostei.

Duminică, 6 noiembrie, urmăritorii emisiunii “Casa iubirii”  vor avea parte de o nouă ediție spectaculoasă, în care tensiunilor vor atinge cote maxime.

Un concurent, pus la zid

Tensiunilor vor atinge cote maxime în Gala de duminică. Fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii scot la iveală detalii neștiute despre ei. 

Tensiunile s-au ținut în lanț în ultima săptămână în “Casa iubirii”, iar lucrurile nu par să se liniștească.

Citeste si: Nicoleta de la "Casa Iubirii", pusă la zid. Concurenta a izbucnit în lacrimi

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma ediția de duminică, 6 noiembrie, a emisiunii.

Telespectatorii vor asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților, pentru că nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din Casa iubirii să nu intre în conflict.

Citeste si: Ce surpriză i-a făcut Radu din Casa Iubirii unei concurente: „Îmi place foarte mult de tine”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI