Close sidebar
Close sidebar

Directorul Gazprom anunta majorari de preturi ale gazelor naturale

directorul general al grupului rus Gazprom, Alexey Miller, a anuntat ca pretul mediu pentru gazele naturale livrate Europei ar urma sa fie mai mare in primul trimestru din 2017 decat in ultimul trimestru din 2016.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Vedem deja dinamica preturilor pentru petrol şi produse petroliere in trimestrul patru şi, pe cale de consecinta, influenta lor asupra pretului gazelor. De aceea putem spune ca pretul mediu pentru livrarea de gaze pe piata europeana va fi mai mare in primul trimestru din 2017 decat in ultimul trimestru din 2016", a spus Miller, potrivit Agerpres.

Totodata, seful Gazprom a precizat ca grupul are dreptul de a limita livrarile daca Ucraina va incepe sa preia ilegal o parte din gazele naturale care trec prin tara.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Contractul din 2009 stipuleaza foarte clar ca, daca Ucraina va incepe sa ia gaz fara sanctiuni, Gazprom are dreptul de a limita livrarile cu cantitatea luata in mod ilegal. Este analizata si posibilitatea ca Gazprom sa inceteze complet livrarile", a adaugat Alexey Miller.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI