Close sidebar
Close sidebar

Dmytro Kulebav, declarații surprinzătoare despre războiul din Ucraina

Ministrul de externe ucrainean Dmytro Kuleba a declarat sâmbătă că „războiul continuă”, asta după ce Ucraina a preluat cu succes orașul Herson.

Diana Bostan,

Dmytro Kuleba


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kuleba a făcut o serie de declarații în cadrul summitului Asociaţiei Naţiunilor din Asia de Sud-Est din Cambodgia, susținând că războiul continuă.

Dmytro Kulebav, declarații surprinzătoare despre războiul din Ucraina

„Câştigăm bătălii în teren. Dar războiul continuă. Toată lumea vrea ca acest război să se încheie cât mai curând posibil”. a spus el reporterilor din Phnom Penh.

Citește și: "Astăzi este o zi istorică". Mesajul lui Zelenski la eliberarea orașului Herson (VIDEO)

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

”Noi suntem cu siguranţă cei care ne dorim asta mai mult decât oricine altcineva... Dar atâta timp cât războiul continuă şi vedem că Rusia mobilizează mai mulţi recruţi şi aduce mai multe arme în Ucraina, bineînţeles că vom continua să contam pe sprijinul vostru continuu”, a declarat el.

Ucraina vrea să-şi facă o „armată de drone”

„Încercăm să fim ca Israelul- mai independenţi, în următorii ani. Cred că cel mai bun răspuns (poate fi văzut) în Israel în modul în care şi-au dezvoltat ei industria naţională pentru forţele armate. Asta i-a făcut independenţi”, a explicat ministrul ucrainean al apărării în interviul pentru Reuters.

Citește și: Ucraina construiește un zid la granița cu Belarus

„Am înţeles că prin utilizarea sistemelor de armament sovietice nu reuşim să fim independenţi. Şi este mai bine să avem sisteme noi, cu muniţie nouă, la un standard NATO”, a declarat Reznikov. „Ne gândim să avem şi noi sisteme ucrainene de 155 mm", a spus Reznikov, referindu-se la calibrul standard al artileriei NATO.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI