Close sidebar
Close sidebar

Doctorul lui Michael Schumacher a vorbit despre starea de sanatate a fostului pilot. Vestile nu sunt deloc bune

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, nu se afla deloc intr-o stare buna de sanatate si ultimele vesti care vin despre el nu sunt imbucuratoare pentru lumea sportului sau fanii sai.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa 3 ani de la accidentul grav de schi pe care l-a suferit, el nu da semne de recuperare. Daca o publicatie din Germania a spus ca detine informatii conform carora pilotul s-ar putea deplasa pentru o perioada scurta pe propriile picioare, medicul si avocatul familiei lui Schumacher spun ca lucrurile acestea sunt total neadevarate si ca vor actiona publicatia in judecata.

"In momentul de fata nu poate sa mearga si nici sa stea in picioare fara ajutorul specialistilor", este mesajul clar si oficial transmis de cei din preajma lui Michael Schumacher.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Ei mai transmit presei de scandal ca nu trebuie sa mai faca astfel de specualtii si ca ar trebui sa respecte intimitatea familiei.

 

Citește-ne pe

TAGURI
Sport
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI