Close sidebar
Close sidebar

Doi alpinisti din India au primit "interzis" la a se mai urca pe Everest timp de 10 ani dupa au publicat pe net poze false cu ei in varful muntelui

Doi alpinisti au anuntat in luna iunie a acestui an ca au reusit sa ajunga in varful muntelui Everest. Este vorba de un cuplu de indieni care au facut si un site in acest sens si au pus acolo poze din experienta lor.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dinesh si Tarakeshwari Rathod au fost prinsi abia acum si s-a demonstrat ca pozele postate de ei sunt false si modificate, ele apartinand de fapt unui alt catarator.

Cuplul a luat pozele de pe site-ul si retelele sociale ale lui Satyarup Siddhanta, un barbat care chiar a reusit sa cucereasca cel mai inalt munte din lume.

 

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

O comisie avizata din Nepal a cercetat cazul si a descoperit ca sotii Rathod au falsificat totul si au decis sa ii sanctioneze pe acestia cu interzicerea dreptului de a mai urca pe Everest in Nepal pe o perioada de 10 ani. "Desi am incercat sa obtinem si punctul lor de vedere, oamenii nu au vrut sa coopereze. Au furat fotografiile si vor plati pentru asta", a motivat comisia decizia.



Cel care a fost "jefuit" de poze a avut si el o reactie extrem de dura pe net. "Incredibil. Mi-au luat pozele, le-au modificat si le-au pus pe net. Oare unde mai este sportivitatea? Rusine sa va fie", a scris Satyarup Siddhanta pe contul personal de Facebook, acolo unde a postat si pozele cu el, dar si cele modificate de sotii Rathod.

AICI POTI SA CITESTI TOATE DETALIILE ACESTEI POVESTI

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI