Close sidebar
Close sidebar

Doi minori din Calafat au furat 9 mii de lei intr-o singura zi. In loc sa se pregateasca de scoala, ei au dat lovitura

9 mii de lei, cu această mică avere s-au întors acasă doi copii din Calafat! Să nu credeţi că a dat norocul peste ei şi au câştigat la loz în plic. Minorii au fost prinşi în fapt de camerele de supraveghere, cum furau nestingheriţi.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

In loc sa bata mingea sau sa se pregateasca de inceperea scolii, cei doi copii sunt gata sa dea lovitura!

Totul pare planuit in cel mai mic detaliu. Mai intai, copiii intra in magazin. Dau o tura, probabil sa vada cat personal este. Revin peste  o ora, cand in fata buticului trage si masina care face aporvizionarea.

Minute bune, amandoi par de neclintit de langa duba.
La un moment dat, unul dintre ei ii face semn celuilalt.

Ambii incep sa se foiasca, sa se uite ba in stanga, ba in dreapta.

Unul dintre baieti merge inapoi, pana cand se lipeste de masina. De-acolo, totul e floare la ureche, mai ales ca soferul a facut o greseala care l-a costat o avere. A lasat usa deschisa si rucsacul plin cu bani pe scaunul pasagerului.
Suficient cat micii infractori sa faca orice ca sa puna mana pe el. Dupa ce se asigura ca toti oamenii trec din zona lor si nu mai e nimeni prin preajma, ca sa-i alerge, unul dintre ei sare in masina si inhata ghiodzdanul in care se aflau 8.200 de lei.

Cei doi au stat mereu in bataia camerei de surpaveghere, insa nici ca le-a pasat.
Au furat nestingheriti toate incasarile soferului neatent si n-au dat doi bani pe faptul ca au fost identificati. Intrucat sunt minori, ambii sunt cercetati in libertate. Furtul celor 8.200 de lei n-a fost singurul. In aceeasi zi, minorii, unul de 10 si altul de 14 ani, au mai dat un atac. Mai exact, 900 de lei, pe care i-au suflat chiar de sub nasul unei vanzatoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI