Close sidebar
Close sidebar

Doi raniti, dupa ce un autocar in care se aflau 23 de persoane s-a lovit de un autoturism pe DN 13, in Brasov

Doua persoane au fost ranite, joi, dupa ce un autocar in care se aflau 23 de persoane s-a lovit de un autoturism care circula in fata sa, pe DN 13, in dreptul localitatii brasovene Maierus. In urma accidentului, doi ocupanti ai autoturismului au ramas incarcerati, in cele din urma fiind scosi si transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Brasov.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politisstilor rutieri, accidentul s-a produs pe DN 13, supranumit si "Drumul Mortii", in dreptul localitatii Maierus, cand un autocar in care se aflau 23 de pasageri si care facea o cursa regulata intre Bucuresti si Targu Mures a lovit un autoturism care circula in fata sa.

In urma impactului, cei doi pasageri au autoturismului au ramas prinsi in masina.

La fata locului, s-au deplasat trei echipaje SMURD, o Ambulanta si doua echipaje de descarcerare, iar ranitii, un barbat si o femeie, au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Niciun pasager din autocar nu a fost ranit.

Politia a declansat o ancheta pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI