Dupa votul care a consfintit iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana vor avea de suferit si fotbalistii care pana acum aveau statut de comunitari. Cum locurile extracomunitarilor sunt limitate, ar putea fi afectati si romanii Costel Pantilimon, portar la Watford, si Florin Gardos, fundas la Southampton, care nu si-ar mai putea pastra locul in loturile echipelor lor. Francesc Aguilar, ziarist la El Mundo Deportivo, a analizat situatia in care ar ajunge fotbalul din Premier League, daca ruperea de Uniunea Europeana ar intra in vigoare chiar de acum.

Asta ar insemna ca toti jucatorii care nu sunt englezi, dar sunt nascuti in tarile UE, ar intra pe locurile pentru extracomunitari dupa iesirea Marii Britanii,a  anuntat prosport.ro. Francesc Aguilar a facut o trecere peste loturile echipelor care au jucat in sezonul trecut in Premier League si a ajuns la concluzia ca 100 de fotbalisti ar deveni extracomunitari dupa Brexit, printre acestia numarandu-se Costel Pantilimon si Florin Gardos.
Florin Gardos are doua sezoane la Southampton, in care a fost mai mult accidentat
Florin Gardos are doua sezoane la Southampton, in care a fost mai mult accidentat

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si