Close sidebar
Close sidebar

Doi tineri înotători italieni au decedat într-un accident aviatic

Doi tineri înotători italieni, Fabio Lombini, 22 de ani, şi Gioele Rossetti, 23 de ani, au decedat, duminică, într-un accident aviatic, informează presa italiană.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi erau singurii pasageri ai unui avion ultrauşor care s-a părbuşit între Nettuno şi Latina, în regiunea Lazio, la sud de Roma. Avionul a decolat de la o şcoală de pilotaj din Le Grugnole şi s-a prăbuşit după circa 30 de secunde, din motive necunoscute încă. Potrivit unor martori, aparatul, la manşa căruia se afla Rossetti, ar fi luat foc în aer, înainte de părbuşire. Condiţiile meteorologice erau foarte bune.

Citeste si: Moartea lui George Floyd: Liverpool îşi arată solidaritatea cu manifestanţii

Avionul îi aparţinea tatălui lui Rossetti.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Coronavirus: 16 jucători de la Vasco da Gama au fost testaţi pozitiv

Lombini era un sportiv talentat, care se pregătea pentru a obţine calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El participase la Universiada de la Taipei şi la Campionatele Europene în bazin scurt de la Copenhaga, din 2017, la această ultimă competiţie ocupând locul 8 în proba de 200 de metri liber.

Citeste si: Coronavirus în Spania- Niciun deces înregistrat în ultimele 24 de ore. O nouă scădere a contaminărilor

Rossetti era student la o facultate de sport şi, pe lângă nataţie, era pasionat de aviaţie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI