Close sidebar
Close sidebar

Doliu in familia britanica regala. Regina Elisabeta a II-a, devastata de durere

Doliu in familia britanica regala. Regina Elisabeta a II-a este in lacrimi dupa ce mai buna prietena a ei si verisoara sa, Margaret Rhodes, s-a stins din viata la 91 de ani.


DISTRIBUIE
acest articol

Suverana este extrem de afectata de pierderea lui Margaret, intrucat cele doua erau foarte apropiate si au crescut impreuna. Verisoara reginei fusese diagnosticata cu o boala incurbaila la inceputul lunii, cand Elisabeta a II-a chiar s-a dus sa o vada.

Rhodes a aparut in numeroase documentarii despre regina, insa nu dadea niciodata interviuri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ele erau foarte apropiate si se vedeau in fiecare duminica in Windsor, dupa ce Suverana mergea la biserica.„Regina este devastata de pierderea prietenei ei cea mai buna. Au crescut impreuna si au foarte multe amintiri”, a declarat o sursa pentru Sunday Express.

Palatul Buckingham a refuzat sa dea declaratii, precizand ca este „o problema privata”.Rhodes

a fost prima verisoara a Elisabetei a II-a si cel mai mare copil al Lordului al 16-lea Elphinstone si a sotiei saleLady Mary Bowes-Lyon.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI