Evgheni Putin a fost o rudă de-a președintelui rus, Vladimir Putin. S-a stins din viață la vârsta de 90 de ani, iar înmormântarea a avut loc duminică, 10 martie.

A murit vărul lui Vladimir Putin

La înmormântare, președintele Rusiei nu a participat, cel puțin în mod oficial, notează IvanovoNews. 

Citește și: Jucătorii de la Arsenal Tunari au împărțit flori doamnelor de 8 Martie! Sportivii, gest impresionant de Ziua Internațională a Femeii

Evgheni Putin a fost urolog de top în orașul Ivanovo, unde trăia alături de familia sa. Între anii 1970-1990 a avut cel mai mare succes din punct de vedere medical. Ultimii ani din viață și i-a petrecut șa Suzdal.

Tatăl lui Vladimir Putin, Vladimir Spiridonovici și tatăl lui Evgheni Putin, Mihail Spiridonovici, erau frați.

rude putin

Fotografie cu rudele lui Vladimir Putin

[Sursa foto: Nexta]

De asemenea, Evgeni are un fiu, pe Mikhail, care ste vicepreședinte al consiliului de adiministrație al Gazprom și, în același timp, membru al consiliului monopolului de stat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al președinției, Dmitri Peskov, a spus că este o „rudă îndepărtată” a președintelui rus, cu care nu a ținut legătura.

Vladimir Putin ar suferi de o boală gravă

Potrivit unor informații din partea fostului șef al serviciului de informații britanic MI6, președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-ar confrunta cu probleme grave de sănătate. 

Sir Richard Dearlove a declarat într-o intervenție la postul britanic de televiziune LBC că nu are un răspuns concret referitor la cât de bolnav este liderul Kremlinului, însă, potrivit legăturilor sale din Europa de

Est, Putin ar suferi de boala Parkinson, scrie La Razon

Spionul britanic a mai spus că îți dă seama, chiar dacă nu este medic, că ceva este în neregula cu starea de sănătate a președintelui rus.

președintele Rusiei

Președintele Rusiei

[Sursa foto: AP/Pavel Bednyakov]

Acesta a mai discutat despre anumite posibile simptome.

"Are diferite reprezentări, diferite variante, diferite severități, dar Putin este paranoic și cred că asasinarea lui Navalnîi ar putea sugera o anumită paranoia. Acesta este unul dintre simptome", a explicat Sir Richard Dearlove.

De asemenea, se cunoaște faptul că în ultimii ani au mai existat zvonuri despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin, în special după invazia rușilor în Ucraina. 

Anul trecut au existat speculații despre un detaliu care le-a atras atenția mai multor oameni după întâlnirea dintre Putin și Kim Jong-un.

Multe surse au afirmat atunci că liderul rus ar suferi de cancer sau Parkinson, deoarece acesta își răsucea destul de des glezna, scrie publicația Merkur.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si