László Trifán a murit la vârsta de 63 de ani. László Trifán a făcut parte din trupa rock Metropol, care şi-a întrerupt activitatea în 1994, după ce unul dintre membri a murit într-un grav accident. László Trifán a fost şi pictor şi designer.

„Durerea este insuportabilă. Ne-a părăsit ieri (sâmbătă – n.r.) cea mai blândă fiinţă din lume, inima i-a încetat să mai bată. Mulţumesc pentru mesajele voastre, dar vă rog nu insistati cu telefoanele, mi-e extrem de greu să vorbesc încă despre ce şi cum s-a întâmplat ieri, când mi-am găsit tatăl decedat în patul său.

Voi reveni cu ziua şi ora exacta în care va avea loc înmormântarea”, a scris Andrea Trifán, fiica artistului, pe Facebook.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si