Close sidebar
Close sidebar

Doliu in lumea muzicii din Romania! Solistul unei cunoscute formatii a murit. Anuntul a fost facut de colegul de trupa

Doliu in lumea muzicii din Romania. Solistul unei cunoscute formatii a decedat la varsta de 73 de ani.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Solistul cunoscutei trupe Progresiv TM, Harry Coradini, s-a stins din viata la varsta de 73 de ani. Vestea a fost confirmata de fostul sau coleg de trupa, Ilie Stepan.

Nascut pe 20 februarie 1944 la Timisoara, Harald Kölbl (care avea sa ia mai tarziu numele de scena Harry Coradini) a fost una dintre vocile emblematice ale rockului romanesc. Formatia Progresiv TM s-a infiintat in anul 1972, cu numele „Clasic XX”, anunta Adevarul.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

In 1973 si-a schimbat denumirea, devenind una dintre formatiile rock de mare succes din Romania. Formula de debut a grupului ii cuprindea pe Ladislau Herdina (chitara solo, chitara acustica, voce), Zoltan Kovacs (chitara bas) Helmuth Moszbrucker (baterie), stefan Pentek (claviaturi) si Harry Coradini (solist vocal).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI