Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea sportului. A murit o adevărată legendă. "A intrat în ȘOC septic"

Willie Thorne, o legendă în lumea snookerului și nu numai, a murit la vârsta de 66 de ani, fiind doborât de mai multe săptămâni de boala necruțătoare, leucemia.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anunțul a fost făcut chiar de Julie ONeill, îngrijitoarea acestuia, care a spus că Thorne a murit miercuri, în primele ore ale dimineții. „Willie a intrat în șoc septic și nu a răspuns la niciun tratament, astfel încât spitalul a luat decizia de a opri aparatele la care era conectat. Am fost cu el până la final și i-am citit mesaje de la oameni. A murit foarte liniștit și fără durere, ascultându-și copiii spunând că îl iubesc” a transmis ONeill.

Citeste si: Doliu în lumea muzicală! Îndrăgitul artist K-pop a murit în condiții misterioase

Thorne a dominat scena sporturilor de masă încă de la începutul anilor '80, aflându-se mereu în prim plan când venea vorba de snooker.

Cu două sferturi de finală în 1982 și 1986 la Campionatul Mondial, s-a confruntat cu o insuficiență respiratorie și nu a mai putut fi salvat.

Doliu în lumea muzicii. S-a stins fulgerător... Va rămâne o legendă

Cântăreaţa britanică Vera Lynn, simbol al rezistenţei şi speranţei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, cunoscută între altele pentru melodia „We’ll Meet Again”, a murit joi la vârsta de 103 ani, potrivit BBC.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Actorul Vladimir Jurăscu a murit la vârsta de 93 de ani

Lynn a fost decorată cu însemnele de Ofiţer al Imperiului Britanic în 1969. Şase ani mai târziu, a primit titlul Dame al Ordinului Imperiului Britanic. Vera Lynn este recunoscută pentru că a cântat trupelor armate în timpul războiului, inclusiv în India şi Egipt. Luna trecută, ea a devenit cel mai vârstnic artist prezent cu un album în top 40 din Marea Britanie, după ce discul ei cu cele mai bune melodii a reintrat în clasament pe locul 30.

Regina Elizabeth II a făcut referire la unul dintre cele mai cunoscute cântece ale ei, „We'll Meet Again”, în alocuţiunea susţinută anul acesta referitor la pandemie şi la separarea familiilor britanice din cauza măsurilor de izolare. 

Citeste si: Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare! Regretata artistă avea 25 de ani

Născută în Londra, în 1917, Vera Lynn a rămas în memoria publicului şi cu interpretările „The White Cliffs Of Dover”, „There'll Always Be An England”, „I'll Be Seeing You”, „Wishing” şi „If Only I Had Wings”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI