Potrivit presei din străinătate artistul a murit într-o clinică din Bogota. Vestea tristă a fost făcută publică astăzi, iar fanii sunt în stare de șoc.

Familia telenovelei "Betty cea urâtă" l-a pierdut chiar pe creatorul serialului care a ținut rămânii cu sufletul la gură. Fernando Gaitan, producător de televiziune și scenarist columbian, a murit marți, 29 ianuarie, în timp ce se afla internat într-o clinică medicală din Bogota.

Citeste si: S-a aflat motivul crimei din Timiș! L-a decapitat cu drujba din cauza unui autoturism. Se dușmăneau de câteva luni

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

“Clinica del Country informează cu regret că pacientul Fernando Gaitán Salom, scenarist şi producător de televiziune, a murit marţi la ora locală 13:46 (18:46 GMT), după ce a fost internat la Secţia de urgenţe cu stop cardiorespirator şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare”, notează centrul medical într-un comunicat, conform Agerpres.

Citeste si: Au băut până nu au mai știut de ei apoi au mers la culcare! Femeia s-a trezit cu bărbatul peste ea, au făcut dragoste, dar când a deschis ochii a incremenit

"Betty cea urâtă", cea mai urmărită telenovelă din istorie

“Betty cea urâtă” a fost difuzat la televiziunea columbiană între 1999 şi 2001 şi a fost adaptată în 27 de ţări, printre care şi SUA, iar actriţa principală a fost Amarica Ferrera. În 2010, celebra peliculă scrisă de Fernando Gaitan a fost inclusă în cartea Guinness Récords drept cea mai de succes telenovelă din istorie, fiind difuzată în peste 100 de ţări.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si