Cristian Pavelescu era producător al jurnalelelor Antena 1, unul dintre cei mai vechi și mai iubiți oameni din echipă.

”Aș vrea să spun mult despre Zefi, dar nu pot să spun decât mulțumesc, pentru că el m-a făcut să iubesc această meserie, mai mult nu pot să spun” a spus, în lacrimi, prezentatoarea Observatorului Matinal, Iuliana Pepene.

Citeste si: Doliu în muzică populară. Îndrăgitul artist a fost găsit decedat în propriul apartament

 Andreea Berecleanu, prezentatoare a Observatorului, a transmis un mesaj emoționant.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Astazi s-a dus la Cer unul dintre cei mai talentati, modesti si buni oameni, Cristian Pavelescu. L-am cunoscut in 2003, l-am avut producator sute de jurnale, aveam multe afinitati. Nu ne lega doar o conversatie despre job, aveam si alte discutii despre viata.

Vedeam lucrurile la fel, nu-mi aduc aminte sa ne fi contrazis profesional, era si greu sa-i contesti sau sa-i corectezi stiinta si talentul.

Ele veneau in primul rand din educatie. I se spunea Zefi, de la celebrul cineast Franco Zeffirelli. Pentru ca avea rabdarea, dorinta si priceperea de a face o capodopera din orice stire.

Citeste si: Doliu în presa din România! Jurnalista Miruna Matei a murit

Din punct de vedere vizual, isi dorea sa obtina maximum de emotie. Ultima conversatie avuta a fost anul acesta, dupa un jurnal.

Mi-am dat seama ca eram pe aceeasi lungime de unda, priveam la fel lucrurile. Simteam unde s-a gresit in jurnal, unde putea fi mai bine sau unde a fost extraordinar. Si de multe ori faceam haz de necaz, zambeam complice. Nu am stiut ca avea o suferinta, nu a vrut sa o impartaseasca pentru a nu deranja, a nu se victimiza. Zefi a avut multa forta, forta binelui. Si asa va ramane in amintirea mea, un om demn.

Citeste si: Un celebru profesor universitar a murit după ce a fost lăsat să aștepte 75 de ore rezultatele testului, deși era în stare critică!

Astazi, la aflarea tristei vesti, am vrut sa vad ce a mai postat de curand pe pagina lui de fb. Si am dat de o imagine cu mine in regia de emisie. Ca un ultim dar din partea lui. S-a dus un om bun si drept. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, a scris Andreea Berecleanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si