Close sidebar
Close sidebar

Doliu la Casa Alba! Barbara Bush, sotia fostului presedinte al SUA George Bush, a murit

Barbara Bush, fosta Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, a murit. Sotia lui George Bush avea 92 de ani.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbara Bush a fost sotia celui de-al 41-lea presedinte al Statelor Unite, George Herbert Walker Bush (1989-1993). Ea a avut sansa sa-si vada atat sotul cat si fiul la Casa Alba. Fiul sau, George Walker Bush, a fost cel de-al 43-lea presedinte al Statelor Unite.

Actualul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, a transmis un mesaj de condoleante.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

„Va ramane multa vreme in amintiri pentru devotamentul ei fata de tara si familie, pe care le-a servit in egala masura la fel de neabatut”, au comunicat presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si sotia sa, Melania.

Nascuta in 8 iunie 1925, Barbara Pierce a copilarit in Rye, statul New York. in 1941 si-a intrerupt studiile la colegiul Smith si s-a logodit cu viitorul presedinte George Bush, pe atunci aviator in forta aeriana a marinei SUA, care primise o permisie in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

In 1944, avionul lui a fost doborât de japonezi in Pacific, iar el a fost singurul supravietuitor al echipajului, salvat de un submarin.

„stiam ca o sa vina acasa. Era Superman”, a marturisit Barbara Bush despre vremea razboiului, la televiziunea CNN, in 2003. George Bush si „Bar”, cum ii mai spunea el, s-au casatorit in 1945. „A fost lucrul pe care l-am facut bine”, sustinea el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI