Colegiul National Militar Mihai Viteazul Alba Iulia a anuntat, sambata, printr-un comunicat, ca adolescentul de 16 ani care a decedat dupa ce o masina a lovit o teava de gaz si s-a rasturnat in localitatea Ciumbrud era elev al unitatii de invatamant liceal.

"Elevul fruntas Cosmin-Eusebiu Rat, din clasa a X-a la Colegiul National Militar 'Mihai Viteazul', aflandu-se in vacanta intersemestriala, a decedat in urma unui accident rutier produs in localitatea Ciumbrud.

Cosmin era presedinte al Consiliului elevilor colegiului, fiind implicat si devotat atributiilor acestei functii. Se bucura de admiratia si respectul tuturor elevilor, fiind un bun coleg si adevarat camarad. Personalul Colegiului National Militar 'Mihai Viteazul' transmite sincere condoleante familiei indoliate si isi exprima regretul pentru greaua pierdere a unui elev foarte bun, serios si responsabil. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l primeasca in Oastea strajerilor ceresti!", este comunicatul transmis de Colegiul National Militar 'Mihai Viteazul'.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Adolescentul a murit si alte doua persoane au fost ranite grav dupa ce masina in care se aflau a lovit in noaptea de vineri spre sambata o teava de gaz in localitatea Ciumbrud din judetul Alba.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Alba, accidentul s-a produs cel mai probabil, din cauza neadaptarii vitezei, iar masina in care se aflau cei trei a iesit in afara carosabilului si a lovit o teava de gaz pe care a rupt-o. in urma impactului un adolescent in varsta de 16 ani a fost ranit grav si a murit, iar alte doua persoane au fost ranite.

Din cauza avariei produse in urma accidentului aproape 2.000 de locuitori din satele Ciumbrud, Sancrai, Radesti si Leorint au ramas fara gaz timp de mai multe ore, defectiunea fiind remediata doar in cursul zilei de sambata.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si