Close sidebar
Close sidebar

Donald Trump: O izolare prelungită ar putea ”distruge” ţara

Coronavirus: Donald Trump avertizează că o izolare prelungită ar putea 'distruge' ţara: ''Se poate distruge o ţară închizând în acest fel'', a explicat liderul de la Casa Albă.

A.M.S.,

Donald Trump

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Preşedintele american Donald Trump a avertizat marţi cu privire la riscul prelungirii măsurilor de izolare pentru limitarea răspândirii epidemiei COVID-19 în SUA, izolare care a aruncat economia americană în criză şi care ar putea ''distruge'' ţara, transmit AFP şi DPA.

    ''Se poate distruge o ţară închizând în acest fel'', a explicat liderul de la Casa Albă pentru Fox News, indicând că săptămâna viitoare va evalua efectele perioadei de izolare recomandată de 15 zile.

    Citeste si: VIDEO| 8 morți și 186 de infectați în 24 de ore

    Trump a estimat că o o ''gravă recesiune'' ar putea face mai multe victime decât noul coronavirus în SUA şi şi-a exprimat dorinţa ca activitatea economică să poată fi reluată cât mai rapid.

    Donald Trump

    Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

    Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

    Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

    ''Putem pierde un anumit număr de persoane din cauza gripei. Dar riscăm să pierdem mai multe persoane aruncând ţara într-o recesiune gravă sau într-o depresiune'', a continuat liderul american, care a evocat posibilitatea a ''mii de sinucideri''.

    Citeste si: Orban, anunț neașteptat despre achiziţia de echipamente de protecţie

    ''Trebuie să ne întoarcem la muncă mult mai repede decât cred oamenii'', a spus Trump, care a avansat data de 12 aprilie, când catolicii şi protestanţii sărbătoresc Paştele din acest an. ''Mi-ar plăcea să avem ţara redeschisă până la Paşte'', a afirmat preşedintele SUA.

    Epidemia COVID-19 a cauzat în SUA moartea a 600 de persoane, iar aproximativ 50.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate, a anunţat marţi seara Universitatea Johns Hopkins.

    Sursa: agerpres.ro

     

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI