Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Doru Octavian Dumitru, regele comediei. „Râsul e o armă împotriva oricărei probleme, tristețea dispare”

Doru Octavian Dumitru este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din țara noastră. Un om modest, profesionist, o emblemă a scenei românești care aduce zâmbete pe chipurile celor care îl privesc și îl ascultă. Iar astăzi a venit în platoul Știrilor Kanal D pentru a ne povesti despre spectacolul „Buricul Pământului 2”.

Redactia Stirile Kanal D,

Doru Octavian Dumitru, regele comediei. „Râsul e o armă împotriva oricărei probleme, tristețea dispare”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Cristina Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: „Va fi în mai multe orașe din țară.”

Doru Octavian Dumitru, comediant:   „Pe tichetstore.ro puteți să găsiți mai multe detalii despre tot ce se întâmplă. Da, o să mergem și în țară. Astăzi mergem în Câmpulung Moldovenesc, apoi e o listă întreagă: Moldova, Iași, Constanța.”

Cristina Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: „De unde titlul spectacolului? V-ați simțit vreodată buricul pământului?

Doru Octavian Dumitru, comediant:   „Da, de multe ori. Eu zic că fiecare dintre noi se simte buricul pământului. Ai momente în care spui „l'ombelico del mondo” și te porți ca atare, adică nu mai e nimeni important ca tine.”

Cristina Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: De ce ați ales titlul acesta?”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Doru Octavian Dumitru, comediant:   „Pentru asta trebuie să vedeți spectacolul. Vorbesc despre domeniul medicinei, analize, de ce aș face om analize, la ce-i folosesc analizele, ce înseamnă să fii prost, ce înseamnă visele, cine visează, cine visează mai mult. E un spectacol pe care dacă îndrăznești să-l vezi înțelegi și ceea ce la un moment dat spune un spectacol că avem nevoie să învățăm să râdem.

Noi credem că putem să râdem.”

Cristina Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: „Iar dumneavoastră ne predați lecția zâmbetului?”

Doru Octavian Dumitru, comediant:  „Vin cu tot elanul ca să deschid sufletele. Părerea mea este că cel care vine să râdă, de fapt își face sufletul să se simtă bine, să îl relaxez, să îl învioreze.

Cristina Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: „Permiteți-mi să vă citez: „Abilitatea de râde inteligent este cea mai dinamică formă de terapie pentru desprinderea din ghearele durerii, a tristeții și a stresului. Folosiți și dumneavoastră această terapie?”

Doru Octavian Dumitru, comediant:   „Nu sunt eu inventatorul terapiei prin râs, dar sunt un mare susținător al terapiei și sunt convins că omul are nevoie să râdă ca să poată să depășească.

Râsul e o armă împotriva oricărei probleme, tristețea dispare. Zâmbetul nu costă nimic, de aceea îl dorim oriunde.”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cristina Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: „Cum sunteți în viața de zi cu zi?”

Doru Octavian Dumitru, comediant:   „Un om normal, mai mult stau prin casă, mă învârt prin casă. Sunt un om normal, care încearcă să existe prin râs, prin bună dispoziție. În viața mea mi-am introdus un Black Friday pe bună dispoziție. Toate sunt la reducere când e vorba de bună dispoziție.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI