Conflictul a izbucnit din cauza unui băiat, iar cele două fete s-au mai confruntat anterior în incinta școlii, în curtea instituției de învățământ și chiar în spatele primăriei. După câteva minute de altercație, colegii lor au intervenit pentru a le despărți. Conducerea școlii urmează să ia o decizie cu privire la incidentul violent. Poliția a preluat cazul în vederea investigării.

Citește și: Noi detalii în cazul lui Vlad Pascu! Mama acestuia scapă de arest. Miruna a fost plasată sub control judiciar

La data de 4 octombrie, în jurul orei 08:10, ofițerii de poliție din cadrul Poliției orașului Scornicești au primit o notificare cu privire la un incident în care o minoră ar fi fost supusă agresiunii fizice de către o altă minoră. Evenimentul a avut loc pe data de 3 octombrie, în timp ce se aflau într-o unitate de învățământ din orașul Scornicești.

Adolescentele nu sunt la primul incident de acest fel

La locul incidentului, au fost trimiși polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești, care, după efectuarea primelor verificări, au identificat persoanele minore implicate în incident.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Fetiță leșinată la grădiniță, ignorată de educatoare. Familia cere explicații, dar nimeni nu le răspunde. Tată fetiței: "I-au pus diagnostic de insuficiență respiratorie pe fondul unei pneumonii virale"

În acest caz, s-a deschis un dosar penal pentru presupusa comitere a infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar ancheta continuă în vederea stabilirii exacte a circumstanțelor în care a avut loc incidentul.

De asemenea, în aceeași zi, polițiștii de proximitate din Poliția orașului Scornicești au solicitat prezența părinților celor două eleve implicate. În prezența acestora și a fetelor, s-a desfășurat o sesiune de consiliere juridică pentru a le ajuta să conștientizeze consecințele legale ale acțiunilor lor.

Citește și: VIDEO- Dacii și romanii au poposit în vestul țării. Turiștii care au ajuns în Arad s-au putut bucura de tradițiile vechi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si