Close sidebar
Close sidebar

Doua milioane de romani se lupta in fiecare zi cu haosul din traficul bucurestean. Atat soferii cat si pietonii isi fac propriul lor cod rutier

Nici macar masina de Politie nu l-a facut pe acest sofer sa opreasca la trecerea de pietoni.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Si nu a fost singurulul care pare ca se ghideaza dupa propriile reguli. Soferul masinii de culoare gri a depasit o intersectie extrem de aglomerata fara sa le cedeze trecerea celorlalti soferi care veneau din dreapta lui, asa cum prevede codul rutier.

-Trebuia sa dati prioritate. Este foarte urat ce faceti!
-Nu ati acordat prioritate de dreapta la celor care veneau din dreapta. Tot timpul trec pe aici, asa…

Acelasi comportament il au mai toti soferii, din capitala, spun politistii. Nu mai tin cont de nicio regula, in traficul si asa sufocat de milioane de masini.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

 OVIDIU MUNTEANU, PURTATORUL DE CUVANT AL POLITIEI RUTIERE BUCURESTI  
Cele mai des intalnite sunt traversarea neregulamenara, neacordarea de prioritatea pietonilor si vehiculelor. 07.24+ 11.40 Iata, in fata un autoturism care nu semnalizeaza intentia de a schimba directia de deplasare.

Nu doar soferii incalca regulile de circulatie. De altfel, cele mai multe sanctiuni aplicate in trafic sunt in randul pietonilor.

- Ia, uitati! O traversare neregulamentara desi trecerea de pietoni este la 10, 15 metri. Din nou, un pieton  care treverseaza neregulamentar. Iar, o traversara neregulamentara.

Solutii  ar fi, dar sunt  greu de respectat  si anume: cea a bunului simt si bineinteles a respectarii regulilor de circulatie. Doar astazi, politistii au aplicat zeci de sanctiuni in trafic  si au retinut 2 permise de conducere. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI