Close sidebar
Close sidebar

Două persoane au murit după ce au consumat somon afumat

Două persoane au murit după ce au consumat, probabil, somon afumat contaminat cu listeria. O a treia persoana a fost contaminată cu același virus, însă a supraviețuit. Cele trei cazuri au avut loc în state diferite.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit autoritățile, virusul provine din Tasmania, de unde provine somonul afumat. Guvernul tasmanian a declarat că producătorii de somon ai statului au eliminat încălcările siguranței alimentare după listeria din Victoria, New South Wales și Queensland.

Citeste si: Focar de Listeria în somonul afumat. Mai mulţi oameni au murit

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cele două victime aveau ambele peste 70 de ani și și au avut condiții de sănătate subiacente, a declarat directorul medical al Australiei Prof Brendan Murphy. 

Citeste si: Diete de slabit: dieta cu peste

Oficialii din domeniul sănătății au declarat că cele mai predispuse persoane care ar putea fi infectați de virus sunt femeile gravide, vârstnicii, sugarii și cei cu sisteme imunitare slăbite, scrie a1.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI