Close sidebar
Close sidebar

Dovada că Ella de la Puterea Dragostei și Jador se iubesc

Ella de la Puterea Dragostei și Jador se iubesc deși nu-și arată. Pe internet au apărut detalii care i-au dat de gol.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ella îl avea la block pe Jador, dar de ziua lui l-a scos și a postat o poză cu ei și un mesaj care să-i ajungă la suflet. Jador nu a avut nicio reacție cu privire la gestul Ellei în mediul online.

Ella ar fi decis să se întoarcă în Casa Puterea Dragstei după ce s-ar fi certat din nou cu el, deși unele bârfe care circulă pe intrenet spun că cei doi au fost văzuți împreună în aeroport. Jador ar fi condus-o către zborul spre Turcia.

Citeste si: O nouă relație în casa Puterea Dragostei? „Chiar am nevoie de o îmbrățișare”. Detalii incendiare

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Nelson Mondialu, în genunchi în plină pandemie de coronavirus: ”Ai grijă de noi, Doamne!”

Ce-i dă cel mai tare de gol însă, este faptul că Jador îi poartă hainele Ellei în videoclipuri și accesoriile. În videoclipul "Dau moda", Jador are un lănțișor cu două cătușe pe care Ella îl purta într-un live făcut recent pe pagina ei de Instagram, despre care a spus că este primit de la o persoană foarte dragă ei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI