Close sidebar
Close sidebar

Drama prin care trece Andra Volos de la „Puterea Dragostei” încă din copilărie

Drama prin care trece Andra Volos de la „Puterea Dragostei” încă din copilărie a rămas ascunsă de ochii lumii. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a trecut prin momente de cumpănă.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Drama prin care trece Andra Volos de la „Puterea Dragostei” încă din copilărie a rămas o enigmă pentru fanii brunetei. Întrebată de fanii ei dacă a avut vreo traumă care i-a marcat copilăria sau adolescența Andra Volos a răspuns ferm.

Drama prin care trece Andra Volos de la „Puterea Dragostei” încă din copilărie

„Da! Am avut-o și nu vreau să vorbesc despre acest subiect...și nu cred că aș vrea să vorbesc vreodată public despre acest subiect. Sunt trecută prin viață și prin chestii grele...” a spus Andra Volos de la „Puterea Dragostei” pe contul ei oficial de Instagram.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei”, durere fără margini la început de weekend: „A sângerat!”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și cântărețul What`s Up

Citeste si: Cu cine a înlocuit-o Iancu de la „Puterea Dragostei” pe Emy Alupei. Avem imaginile

În prezent, Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se află alături de mama ei în Italia, Portofino. Tânăra evită să vorbească despre relația cu Bogdan Mocanu sau să le răspundă fanilor atunci când întreabă de el.

Citeste si: Roxana și Turcu de la Puterea dragostei s-au despărțit

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI